PREDSTAVITEV

Celovite rešitve

V družbi Remont zagotavljamo celovite gradbene storitve od ideje do izvedbe. Z lastno proizvodnjo asfaltnih zmesi izvajamo vse najzahtevnejše infrastrukturne projekte. Gradimo stanovanjske in poslovne stavbe ter objekte, namenjene javnim storitvam. Naša posebnost je obnova kulturnospomeniških objektov.

Hitro se odzivamo na vedno nove in drugačne izzive. Znamo predvideti vaše potrebe, vam svetujemo pri pravilnih odločitvah in si prizadevamo za preseganje vaših pričakovanj v vseh fazah gradnje.

Razmišljamo inovativno in upoštevamo najboljše prakse, s tem pa ustvarjamo nove svetove bivanja, uporabnosti in učinkovitosti. S posluhom za naročnika in z raznolikimi strokovnimi znanji za vas gradimo nove vrednosti.

Za izvajanje lastnih projektov ter za druge investitorje in gradbene družbe proizvajamo materiale in izdelke, ki sestavljajo naše celovite rešitve za vaše sedanje in prihodnje gradbene izzive.

Skupina Remont

Remont, obrtno gradbeno podjetje, d. d.
Plinarniška ulica 6, Trnovlje pri Celju, 3000 Celje

Remont NG, družba za nizke gradnje, d. o. o.
Velika Pirešica 51, 3310 Žalec

NAŠE ZAVEZE

Naše poslanstvo je ustvarjanje novih svetov bivanja, uporabnosti in učinkovitosti. Skozi bogato, več kot 60-letno tradicijo smo se vedno znali hitro prilagajati in odzivati na potrebe trga. Zato rastemo hitro in se razvijamo premišljeno. Novi izzivi nam dajejo svež zagon za doseganje vedno novih uspehov.

Vaši izzivi so naše delo.

V središču vseh naših dejavnosti ste vedno vi. Z dobrim načrtovanjem prepoznavamo vaše potrebe, želje in pričakovanja. Zavezani smo brezkompromisni kakovosti ter inovativnim izdelkom in storitvam. Nenehno izboljšujemo možnosti in načine, s katerimi ustvarjamo najučinkovitejše rešitve gradbene stroke in povečujemo njihovo dodano vrednost.
Naš cilj je zagotavljati edinstvene izkušnje in visoko zadovoljstvo vseh, s katerimi sodelujemo.

TRADICIJA

Dobra zgradba ima trdne temelje.

Ponašamo se z več kot 60-letno tradicijo, ki nam daje moč za drzne rešitve prihodnosti. Združujemo bogastvo znanj in izkušenj
ter mladost in zagnanost za iskanje vedno novih in boljših načinov gradnje.

1957

Ustanovitev podjetja Remont za izvajanje vzdrževalnih del na celjskem Starem gradu.

60. in 70. leta

Obnove fasad, streh in oken ter adaptacije stanovanj Stanovanjske skupnosti Celje.

80. leta

Obnova številnih najzahtevnejših fasad kulturnospomeniških objektov na območju Celja in širše.

Dopolnitev dejavnosti podjetja z mizarskimi, strojnimi in zaključnimi gradbenimi deli.

1991

Usmeritev podjetja na trg in iskanje novih priložnosti z uspešnimi marketinškimi aktivnostmi.

1995

Preoblikovanje podjetja v delniško družbo Remont, d. d.

1998

Prvi projekti visoke gradnje stanovanjskih in proizvodnih objektov.

2006

Začetek projektov gradnje in obnove javnih objektov, kot so šole, vrtci in zdravstveni domovi.

2015

Nakup kompleksa asfaltne baze v Veliki Pirešici.

2017

Obeležitev 60-letnice podjetja.

2018

Prihodki, pridobljeni na trgu, prvič v zgodovini podjetja presežejo prihodke od javnih naročil.

VODSTVO

Matjaž Pavčič

direktor

Vodenje Remonta je prevzel leta 2015 kot eden najbolj prodornih managerjev v celjski regiji in v Sloveniji sploh. V Remont je poleg novih managerskih pristopov vnesel inovativni podjetniški duh in poskrbel za temeljito prestrukturiranje družbe ter trženjsko naravnanost. V času njegovega vodenja so pomembno okrepili tržni delež na trgu visokih gradenj, prav tako pa so postali opazen igralec na trgu nizkih gradenj. Z izrazitim timskim pristopom vodenja so v družbi bistveno izboljšali tudi produktivnost ter se pozicionirali kot prodorni poslovni sistem v svoji branži.

Anton Aškerc

direktor komerciale

Vodenje komerciale Remonta je prevzel v začetku leta 2020. S skrbjo za komercialne vidike pomaga pridobivati nove stranke, hkrati pa je odgovoren za podporo izvajanju gradbenih projektov skozi vse sklope. Po študiju gradbeništva je celotno kariero posvetil gradbeni stroki. Ponaša se s skoraj 30-letnimi izkušnjami vodenja projektov, v komercialne vode gradbeništva pa je vstopil leta 2010. Svojo kariero je gradil v večjih slovenskih gradbenih družbah, v Remontu pa je od leta 2012.

Tomaž Drev

direktor operative

Kolektivu Remonta se je pridružil leta 2017. Kot inženir gradbeništva je s svojimi več kot 25-letnimi strokovnimi izkušnjami v gradbeništvu odgovoren za operativno izvedbo projektov. Zgodaj v karieri je prevzel vodenje gradbenih projektov v uglednih gradbenih podjetjih po Sloveniji. Trdno zagovarja skrbno spremljanje in nadzor projektov, ki omogočata učinkovito izvedbo ter odlično odzivnost.

Suzana Kugler

direktorica financ

Vodenje finančne in računovodske službe Remonta je prevzela leta 2015. Odgovorna je za finančno vodenje celotne poslovne skupine, planiranje in nadzor ter vse finančne in računovodske storitve. Diplomirana ekonomistka ima danes več kot 20 let izkušenj s financami v privatnem sektorju.

Družbo Remont usmerja in vodi podjetniška miselnost. Znamo prepoznati prave priložnosti, vedno iščemo boljše in inovativne načine ter ustvarjamo nove vrednosti za naše stranke in partnerje. Učinkovito se spopadamo s tveganji in optimalno delujemo v vseh situacijah. Zazrti v prihodnost uspešno rešujemo vedno nove izzive gradbene stroke.

KARIERA

Naša predanost gradnji, s tem pa ustvarjanju novih svetov bivanja, uporabnosti in učinkovitosti se začne pri naših ljudeh. Gradimo kariere, se nenehno izpopolnjujemo in nadgrajujemo ter podpiramo svoje sodelavke in sodelavce na njihovi poti profesionalnega razvoja.

Smo uveljavljeno podjetje z dolgoletno tradicijo v gradbeni industriji. Ko se pridružite ekipi Remonta, boste spoznali pomen podjetniške miselnosti in sposobnosti zagotavljanja inovativnih rešitev in visokih dodanih vrednosti našim strankam in partnerjem.

Ujemite priložnost in postanite del naše ekipe. Novi talenti, znanja in sposobnosti ter usmerjenost k skupnim ciljem našega delovanja so pri nas vedno dobrodošli.

Prosta delovna mesta

Stopite v stik z nami